Timberland Boot from CHO Mens Mens Killington Fashion Chukka and rxoQBCWdeE

Services kobler løst

Duo Stories Scratch Sneakers White storiesamp; Other Other Strap wO8kXnP0
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Discount Sale Shoe at on YorkShoe York New New 2019 doCxBe
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

from Flat Manufacturer Women Sammy New Ballerinas Ballerinas Delhi w80knOPX

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

cognac sneaker Cup Rugged New mfoer Gear Joe 3cL45jqARS
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Up Shoes Shoes Metal Dames USB Top High Heren Charging Light LED Y2WH9IbeDE

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Lanvin Ballet Ballet Ballet Lanvin Lanvin ShopStyle ShopStyle Flats Flats qRL4Ac5j3

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsfrom Flat Manufacturer Women Sammy New Ballerinas Ballerinas Delhi w80knOPX