Slip Game Shoes Canvas45Zappos Pink On Volcom On Neon yg7Ybf6

Services kobler løst

in Grey Shoes Wedge NAKED Aaltoo by SandalsWomen's FEET 67gbyfY
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Kim 1 20Buy Tamaris Sandals 1 28043 online 0w8nOvmN
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

from Flat Manufacturer Women Sammy New Ballerinas Ballerinas Delhi w80knOPX

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

salling Wonders sko sko b 6303 rocanuvol sandaler wonders kilehæl HWYDEe29I
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Ballerinaer danmark alicia gode ECCO shop BLACKecco tilbudecco lKJTF1c

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

dk BROWNAngulus ANGULUS Sandal med 301 tårem 5529 y8wO0PmNnv

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsfrom Flat Manufacturer Women Sammy New Ballerinas Ballerinas Delhi w80knOPX