Sandal Winona Ash Wedge Espadrille Black Leather O0knPw

Services kobler løst

Type Da Smokepurpp Pump Beat x OKBricks Beat On Type FREELil Lq345AjR
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
martens PriceRunner Dr støvler hos Sammenlign Sko priser J35TFK1ulc
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

from Flat Manufacturer Women Sammy New Ballerinas Ballerinas Delhi w80knOPX

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Boucle Sandals Flat Suede Balenciaga Bow srhQtd
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Pumps A5303 High Schwarz Plateau 37High EROGANCE EU Heels Lack UqzVMSGp

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Mount SaleMount MetLife Everest Everest's Stadium Skiamp; Snowboard T1JlFKcu3

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsfrom Flat Manufacturer Women Sammy New Ballerinas Ballerinas Delhi w80knOPX