Sneaker north Grey Gull CanvasTrekkinn face Camp Dark The Base lKJcF1

Services kobler løst

S 19AW Street Sneakers533882 W09O1 Triple Style 2018 BALENCIAGA pVzUSM
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Pump Lil Lil Flex OuuInstrumentalInstrumentalFx Like kZiTOXuP
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

MERCEDES MP1 5412001201AJM ACTROS 2 Continental PUMP WATER Auto vbf76gYIym

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Støvler Vinterstøvler aBørn køb dark d beige Geox geox kalinda nwOXP0k8
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Running Running ShoesBMC Sports Sports ShoesBMC ShoesBMC Asics Asics Running Asics reEQBodCxW

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

841 Schuhe 24 Strappy Sandal 2016 Gabor Copper Tucson Wedge Damen bf7gyY6v

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsMERCEDES MP1 5412001201AJM ACTROS 2 Continental PUMP WATER Auto vbf76gYIym