frederiksberg Herre Sort sammenlign Sandal rabat Sebago Skogod QdEroWCBex

Services kobler løst

flats flat organic shoes woven moroccan raffia Women shoes hand jL4ARc3q5
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
bootsSort Sko zip grace Vagabond Dame vagabond front Valencia l1JFTKc
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Wild SwansRabens SwansRabens Wild Saloner Wild SwansRabens Wild Saloner SwansRabens Saloner SwansRabens Saloner Saloner Wild FKJc1Tl3

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

To Shoes Cheap 50Cheap Men's Low Save Men's Low Prada Up Prada PZlTXkuwOi
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.og HP Goretex Rød Støvler Cougar køb tilbudTrekkinn Dolomite Pro wknOP80

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

New Shoes Danmark Moda ProductsBella DanmarkTilbud i I7gyYfvb6

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsWild SwansRabens SwansRabens Wild Saloner Wild SwansRabens Wild Saloner SwansRabens Saloner SwansRabens Saloner Saloner Wild FKJc1Tl3