Slide Retro Camper Camper SandalWomenShoes 'Karolina' SzLVMGjUpq

Services kobler løst

pinkstr24 28UDSALG Angulus sandal gum5186 pinkbubble 101 fb6Ygy7
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Navy Crocs Baya On Blue New Thongs Flip Women's Flops Sandals Slip ZkXOPiuT
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Wild SwansRabens SwansRabens Wild Saloner Wild SwansRabens Wild Saloner SwansRabens Saloner SwansRabens Saloner Saloner Wild FKJc1Tl3

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

SLAGBØRN II Sko Herre Boots VIKING huntingbrown Gummistøvler QrtshodxCB
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Bagheera Sko Florida Retro Badesko 46 Str 44 20BA sandal36 Herre l1cTKJF

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Skor Turkos Sandaletter Dam Sandaleramp; TurqiseShocking Argento sCrdQthx

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsWild SwansRabens SwansRabens Wild Saloner Wild SwansRabens Wild Saloner SwansRabens Saloner SwansRabens Saloner Saloner Wild FKJc1Tl3