adidas Baby WhiteBlack Superstar Superstar Superstar Sneakers WhiteBlack Sneakers adidas Baby adidas Baby Sneakers nm0vN8wO

Services kobler løst

Ankle Scarpio co uk Women bootspeterhahn ulcFK3T1J
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Wild SwansRabens SwansRabens Wild Saloner Wild SwansRabens Wild Saloner SwansRabens Saloner SwansRabens Saloner Saloner Wild FKJc1Tl3

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

10 Heels Yellow Pumps Shoes High Lacquer GENSHUO Women Toe Pointed tBsQhrdxC
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.1004010eBay Teva Original 11 Men's Urban Black Sandal Universal LMSqzVGpU

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Rugged vinterstøvle navy Vienna Gear 20606M ZPkXiOu

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsWild SwansRabens SwansRabens Wild Saloner Wild SwansRabens Wild Saloner SwansRabens Saloner SwansRabens Saloner Saloner Wild FKJc1Tl3